Тинузавър открива учебната 2020/2021 година с Дни на отворените врати във Велико Търново, София и Добрич. И тази година екипът на платформата за обучение по програмиране, математика и физика и партньорите им ще дадат възможност на деца и младежи над 9 години, хоби любители да работят по собствени робо проекти и да програмират сами мини компютри в курсове онлайн и на живо – Велико Търново, Свищов, София, Добрич и Варна. Тинузавър подготвя и нов комплект за сглобяване на миниатюрен компютър.

Дните на отворените врати на Тинузавър и Университет за деца на 3 октомври предстоят във Велико Търново и в София. Във Велико Търново ви очакваме в сградата на ГУМ, ул. Независимост 3 (до ресторант Его 2) от 11:00 часа.

В София на 3 октомври от 12:30 ч. и 4 октомври 10:00 ч. и от 12:30 ч. Университет за деца ще посрещне бъдещите програмисти и компютърни специалисти в Читалище “Г.С. Раковски 1927” на ул. Крум Попов 17. Екипът на университета ще покаже на столичните ученици как с Тинузавър могат да развият инженерните си умения за професиите на бъдещето.

Тинузавър Работилници Колаж
Курсове Тинузавър

През тази учебна година Тинузавър разширява своята мрежа в България, като навлиза в Добрич чрез присъствените курсове на DSIT Academy с ръководител Десислава Жекова. На 26 септември от 14:00-16:00 ч. и на 27 септември от 10:00 до 12:00 ч. на улица Димитър Петков 4, DSIT Academy ще организират Ден на отворените врати.

В Свищов Работилница за програмиране и роботика с ръководител Емил Николов запали учениците по програмиране, математика и физика с достъпен, забавен и съвременен начин на преподаване. Във Варна Университет за деца продължава своята дейност в партньорство с Тинузавър и очаква новите си ученици в трите нива на обучение на курсовете.

„Учебната 2020/2021 е необичайна и затова е важно да запазим и развием мотивацията на децата да учат, въпреки напрежението и неизвестностите. Тинузавър инвестира в бъдещето, като им предоставя възможност за неформално образование по програмиране, математика и физика, което надгражда формалното. Щастливи сме, че достигаме до ученици в много и различни населени места, и това ни вдъхновява да развиваме методологията на курсовете и комплектите си, които да отговарят на техните нужди и амбиции“, казва Невен Боянов, съосновател на платформата.

За контакти и допълнителна информация:

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.info, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Tinusaur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lg