„Тинузавър“ приключи първия си изцяло онлайн курс за деца и младежи от летния си цикъл обучения и набира нови участници. Деца от цяла България се възползваха от възможността да научат основите на програмирането, математика и физика, като използват набора от платки на компанията.

Великотърновската образователна платформа продължава работата си във виртуална среда, за да гарантира безопасна среда на курсистите си.  „Тинузавър“ обучава и нова кохорта преподаватели, които желаят да прилагат признатата за успешна методология на Невен Боянов и колегите му.

Тинузавър Курсове Онлайн

„От 2013 година насам активно работим с учители, деца, студенти, хоби любители в областта на програмирането, физиката и математиката. Продаваме комплектите с платки онлайн и споделяме ноу-хау чрез дигитална платформа, видео уроци, чрез работилници и курсове. За първи път сме предизвикани да преминем почти изцяло във виртуален режим на работа и се радваме, че курсистите ни откликват активно на нашите задания, споделят идеи и запазваме, доколкото е възможно, живата атмосфера на обучението в офлайн среда.  За нас е важно да не губим връзка с потребителите и да им помогнем да оползотворят времето си с интересни хардуерни и софтуерни проекти. За тези от тях, които предпочитат обучението в реална среда, от 2 август стартира и Лятната академия в Еленския Балкан, която е съобразена с всички препоръки за безопасност“, заяви Невен Боянов, съосновател на платформата.

„Тинузавър“ е организирал обучения за деца, студенти, хоби любители в 10 български града, и поддържа мрежа от потребители в 40. През 2019 г. над 200 деца са преминали през курсовете ѝ. Над 20 преподаватели са обучени да работят по методологията на „Тинузавър“ и в момента се провежда обучения на още 40.

За допълнителна информация за курсовете за ученици на ниво 1,2 и 3  моля, четете тук.

Сглобяване Тинузавър Дрента Академия

За допълнителна информация за обученията за преподаватели, четете тук.

Курс Преподаватели Тинузавър Велико Търново

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.info, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Tinusaur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lg