На 17 август започва онлайн обучение по методологията „Тинузавър“ за преподаватели по програмиране, физика и математика. Курсът е подходящ и за студенти, които търсят реализация в школи или при извънкласни дейности в училище. Продължителността на обучението е 20 часа, с 10 занятия (по 2 астрономически часа), от 16 до 18 ч. вечер. Провежда се в онлайн платформата Zoom.

Досега над 25 участници, сред които студенти, в 6 български града и онлайн, са се обучили по системата и с учебните комплекти на „Тинузавър“. Те прилагат методологията в клас или в курсове за деца и студенти, любители на програмирането и роботиката.

Обучение за преподаватели 2019
Обучение за преподаватели 2019

„За нас онлайн обучението тази година е начин да помогнем за дигиталната трансформация на формалното и неформалното образование, в условията на ковид предизвикателства. „Тинузавър“ е възможност да подсилим увереността на учителите и на всички, които вярват, че е нужно да развием потенциала на децата за професиите на бъдещето“, заяви Невен Боянов, съосновател на „Тинузавър“.

В рамките на обучението, което стартира на 17 август (понеделник), участниците получават учебни материали, инструменти и др., а именно комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, USB програматор за качване на машинния код; комплект поялник с допълнителни инструменти и комплект с платка и електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор.

Цената на обучението е 300 лв. и включва всички необходими материали. Завършилите обучението получават сертификат за правоспособност да използват учебната програма на „Тинузавър“ в своята практика, както и да провеждат курсове за ученици или студенти . Курсистите могат да се възползват от 20 до 40% отстъпка от всички необходими продукти на „Тинузавър“ за провеждането на курсове за ученици и студенти, достъп до допълнителните учебни и методически материали, за което се сключва лицензно споразумение.

Подробности и информация за допълнителни отстъпки четете тук

Прочетете историите на нашите преподаватели студенти Кристина Николова и Радослав Евтимов, които започнаха своята кариера след обучение „Тинузавър“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.