„Тинузавър“ избра на случаен принцип кой ще получи стипендия за участие в лятната академия по електроника, роботика и програмиране, която „Университет за деца“ организира през август. Имената на двамата печеливши са избрани измежду всички, участвали във ФБ играта по време на кампанията в подкрепа на образователната платформа за Конкурса за социално предприемачество „ПРОМЯНАТА 2019“.

Две момчета от София получават пълна стипендия за лятната академия, която включва обучението, престоя и изхранването им в периода 2-8 август. „По този начин искаме да благодарим на родителите и децата,които ни подкрепят в нашата мисия за достъпно образование по природни науки , което да постави основите за успешни професии на бъдещето. „ПРОМЯНАТА 2019“ ни показа колко е важно да поддържаме и развиваме нашата общност, да организираме безплатни курсове и уроци, да насърчаваме, колкото ни е възможно, децата и младежите с по-малки възможности, да учат основите на програмиране, математика, физика“, каза Невен Боянов, съосновател на „Тинузавър“.

Сертификати Тинузавър Дрента Академия

Лятната академия по електроника, роботика и програмиране в Еленския Балкан започва на 2 август. До 8 август деца и младежи на възраст от 10 до 16 години ще имат възможност да преминат през ниво 1 и 2 или 3 по методиката на „Тинузавър“, да работят по свой собствен проект, да спортуват и да се забавляват на чист въздух, в безопасна среда.

Цената от 360 лв включва настаняването, транспорта, обучението и изхранването на един участник. Допълнителна информация потърсете тук. Записването продължава до 1 август включително.

Tinusaur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lg