Българската платформа за обучение по програмиране, математика и физика, „Тинузавър“ приключи втори кръг на финансиране с трима нови частни инвеститори. Компанията продължава напред и с първите двама инвеститори от 2018 г. Те влагат общо 77 800 лв на база на оценка на фирмата на 1 150 000 лв.

Промените са вписани в Търговски регистър в края на май 2020 г. и са резултат от половин година преговори на екипа на Невен Боянов с потенциални инвеститори. Заедно с тримата нови съмишленици на „Тинузавър“ съдружниците са с експертиза в областта на финансите; правото; софтуер разработка и управлението; онлайн маркетинга, рекламата и SEO.

Този тур на финансиране съвпадна с финалите в конкурса за социално предприемачество „Промяната“, участието в международното изложение за иновации и технологии в образованието Bett Show London 2020 и промените в бизнес средата през последните месеци. Запазихме доверието в досегашните си инвеститори и привлякохме нови, които освен със средства, ще ни помагат и с професионална експертиза. Предстои ни разгръщане на българския пазар, ще работим за развитие на STEM образованието у нас и ще представим нови продукти и услуги тук и в чужбина. Надявам се с това да привлечем ново финансиране като дългосрочна цел“, казва Невен Боянов, съосновател на компанията.

Фирмата стартира онлайн обучение по програмиране, математика и физика, за всички, които използват наборите от платки на компанията. „Тинузавър“ е организирал обучения за деца, студенти, хоби любители в 10 български града, и поддържа мрежа от потребители в 40. През 2019 г. над 200 деца са преминали през курсовете ѝ. 20 учители са обучени да работят по методологията на „Тинузавър“ и предстоят обучения на още 40.

За контакти и връзки с медиите:
Невен Боянов
https://www.facebook.com/boyanov,
https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър:
https://tinusaur.info,
https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Tinusaur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lg