Екипът на великотърновската платформа за обучение по роботика, математика и физика дебютира на световното изложение Bett Show в Лондон от 22 до 25 януари. Невен Боянов и Ивайло Николов, заедно с представителите на още 4 български компании, ще се срещнат с партньори, клиенти и инвеститори, които търсят нови възможности за по-добро образование посредством високите технологии.

„След две посещения на форума като зрители, тази година ще покажем своите постижения. Това е стъпка към разширяване на нашата общност от партньори, учители, ученици, любители програмисти, с интерес към хардуера във Великобритания и Западна Европа. Целта ни е „Тинузавър“ да направи техническото образование достъпно за всеки. Благодарим за подкрепата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), която застана до нас в нашия стремеж за бизнес растеж. Вярваме, че Bett Show ще ни помогне да развием нашата технология и да укрепим предприемаческия дух, които ни доведоха до финала на ПРОМЯНАТА 2019“, сподели Невен Боянов. „Тинузавър“ събира вота на публиката за финала на конкурса за социално предприемачество до 3 февруари.

Bett Show е международно изложение, което събира експерти в областта на високите технологии в образованието. Тази година в него участват повече от 800 водещи фирми в сферата, над 100 стартъпа от 146 страни, и се очакват близо 34 000 посетители.

Профил на „Тинузавър“ на Bett Show

За контакти и връзки с медиите:

Невен Боянов,
https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.info, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Tinusaur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

lg